Ansøgning

Du kan ikke tilmelde dig Modelskolen Danish Model Academy, men du kan sende en ansøgning om optagelse på modelskolen på vores 6 dages forløb via formularen nedenfor. Ud fra ansøgningerne vil vi indkalde egnede kandidater til en uddybende samtale. På baggrund af dette vil vi udvælge deltagerne. Alle ansøgere får en tilbagemelding indenfor 14 dage. Vi har plads til 10 deltagere pr. hold.

Alle piger og drenge kan ansøge om en plads. Ved academy start, skal du dog være fyldt 14 år. Der er ingen minimumshøjde eller maximums vægt for at blive optaget på Modelskolen Danish Model Academy.

Du skal skrive lidt om dig selv:

  • Skriv om dine stærke og svage sider (husk, at vi alle har sider, som vi har brug for at få styrket).
  • Skriv hvad du forventer at få ud af dette kursusforløb. Hvad glæder du dig mest til?
  • Har du erfaring med modelarbejde? Husk, at dette absolut ikke er et must.
  • Vedhæft to naturlige fotos af dig selv, både et klart headshot og et helfigursbillede. Alle fotos skal sendes i farve og må ikke være forbedret digitalt.
  • Husk også at skrive de korrekte kontaktoplysninger (se i ansøgningen), så det er muligt, at vi kan få fat på dig.
  • Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.

Hvis du bliver udvalgt til Modelskolen Danish Model Academy, vil du modtage en informationsmail kort efter.

UNDER OPHOLDET

Det er vigtigt for os at sikre en tryg og rar atmosfære under hele vores model academy. Det betyder blandt andet, at der bliver lagt vægt på et godt fællesskab igennem disse 6 dage. Modellerne bor sammen på Cabinn Hotel, både i København og Århus. Modelskolen Danish Model Academy's Modelcoach vil bo på samme hotel og vil på den måde være tilgængelig, hvis der er behov for det. Desuden vil der blive givet et tlf.nr. til Modelcoachen, som man altid vil kunne kontakte. Vi tolererer ikke fest og drikkeri, da det er vigtigt, at modellerne er friske og oplagte hver dag.


ANSØGNINGSFRIST

15. maj 2015.
 

svartid

Du får tilbagemelding på din ansøgning inden for 14 dage.
Uddybende samtaler afholdes løbende


Inden du skriver din ansøgning, bør du tjekke om du kan deltage i Modelskolen | Danish Model Academy følgende 6 dage i 2015: 
Første forløb er fredag d. 5. juni fra om morgenen til og med søndag d. 7. juni samt andet forløb fredag d. 19. juni fra om eftermiddagen til og med søndag d. 21 juni (sent eftermiddag).

Vi udbyder dette 6 dages model academy til en introduktionspris på 7.499,- pr. forløb. Betalingen kan afbetales over flere gange, ring og hør nærmere!
Opholdet på Modelskolen | Danish Model Academy er inklusiv fuld forplejning og overnatning på hotel.

Danish Model Academy har en værdi af 31.100 kr.


Kan du ikke sende din ansøgning gennem vores formular, sender du os en ansøgning på mail: info@modelskolen.dk Du skal sende et par billeder uden makeup - og skrive lidt om dig selv.

Har du spørgsmål, inden du skriver din ansøgning, så ring på 30 64 89 99
eller send en mail på info@modelskolen.dk.