CampLogo_Final.png

DMA SUMMER CAMP

6.-8. juli 2018 

- en helt særlig sommer for dig med modeldrømme...!

BTS57.jpg
IMG_2148 red.jpg

Danish Model Academy vil gøre din sommer til noget særligt...

Derfor afholder vi en 3-dages Summer Camp for anden gang i 2018 - åben for alle! Det er dog vigtigt at sige, at man ikke bliver model, men får en oplevelse for livet og afprøvet modeldrømmene. 

Campen afholdes i København

Et nærmere program følger på mail, hvis du tilmelder dig - men vi kan allerede nu love, at der vil være makeup, styling, photo shoots, posering, catwalk, skønhed & sundhed, mode og meget, meget mere! Og vi ønsker at styrke sit selvværd og selvtillid!

  • Dag 1 Undervisning i foto, photo shoot/makeup/hudpleje - vi laver body- og ansigtsscrub
  • Dag 2 Casting, dans/poseringer og yoga
  • Dag 3 Photo shoot på Aller Studier og catwalk/poseringer

Danish Model Academys Sommer Camp er for ALLE 13-25-årige piger og drenge, der har lyst til nye udfordringer og masser af sjov - ingen adgangskrav, men skynd dig, vi fylder deltagerlisten efter "først til mølle"-princippet. 

Har du lyst til at lave noget sjovt, men også meningsfyldt i sommerferien sammen med andre unge med samme drømme som dig? Kunne du tænke dig at få en masse nye, gode venner/veninder, udvikle dig personligt og få nye faglige kompetencer inden for motion, sundhed, mode, skønhed mm, samt få en masse selvtillid? 

 
unnamed-16.jpg
Det har været en fantastisk oplevelse for mig at deltage i DMA Summer Camp 2017. Jeg har lært rigtig meget om hvordan det er at være model, skincare og photo. Jeg har også lært at være mere selvsikker og det er rigtig godt, fordi det var lidt det jeg manglede. Jeg er rigtig glad for at jeg deltog i DMA Summer Camp 2017 for så har jeg fået lidt erfaring, da jeg gerne vil fortsætte i model branchen. Jeg synes det er en rigtig god ide at deltage i DMA Summer Camp, hvis man gerne vil få afprøvet at være model og mange forskellige ting OG så er det også rigtig SJOVT.

Vi garanterer de bedste dage fyldt med nye og gode oplevelser og et fantastisk fællesskab.

Prisen er kun 5.999,- for alle dage. 

Ønsker du at bo på hotellet, er der et tillæg på 1.000,- i alt inkl. morgenmad. Du bor på 3 eller 4-personers værelse. Men du er også bare velkommen til at komme til dagsprogrammet.

Frokost alle dage - aftensmad fredag/lørdag og drikkelse alle dage koster 500,- dem har du med på førstedagen.

Du kommer til at opleve at få lagt makeup af professionelle makeup-artister, stå i et rigtigt fotostudie og blive fotograferet af en professionel fotograf, makeup undervisning og du får nogle fantastiske billeder med hjem.

 

Ring på 30648999 og hør mere end send en mail på info@modelskolen.dk