Danish Model Academys Modelskole -
Hvad koster det, og hvad får du?

Du får en oplevelse med:        
Photo shoots, 3 slags (to redigerede billeder fra hvert shoot) (15.000 kr.)  
Styling session eller effektiv træning/Hot Yoga (3.500 kr.)
Fotobox (1.500 kr.)
Makeup/styling, 3 gange (5.000 kr.)
Locations (3.000 kr.)
Undervisning i makeup (500 kr.)
Psykoterapeut (1.000 kr.)
Hotelophold/konference (2.500 kr.)
Modelcoaching (2.500 kr.)
Hudpleje, kost og træning (3.500 kr).
Fuld forplejning (2.200 kr.)
Catwalkundervisning (800 kr.)
Casting (1.800 kr.)
Øvrig undervisning (2.500 kr.)
Modelbureau uv. (900 kr.)
Digitale fotos 6 stk. i alt (3.000 kr.) 
Goodiebag (1.300 kr)
Transport (500 kr.)
Diplom (150 kr.)

I alt en værdi af: 51.150 kr. (men det betaler du ikke!)
 

Med forbehold for ændringer

I værdifastsættelsen er også taget højde for DMAs administration og marketing og at der kan være et forskelligt antal deltagere med på hvert hold.  

Som deltager på Danish Model Academy får du alt dette til under halv pris -

Vi udbyder dette 6 dages forløb (del 1, København + del 2, Århus)
til kun

PRIS 19.999,-  

Betalingen kan afbetales over flere gange, ring og hør nærmere.


Rettigheder og billedbetingelser

Betingelser i forhold til rettigheder af billeder taget før, under og efter kursusforløbet i forbindelse med Danish Model Academy og Danish Model Academys Modelskole - en del af PRO Models International.

Hvis du er under 18 skal du have samtykke fra dine forældre eller din værge til at deltage i forløbet. Hvis du er over 18 år accapterer du automatisk disse vilkår, når du sender en ansøgning. Er du under 18 år og kommer du og dine forældre til intro-samtale, har I ligeledes accepteret betingelserne. Dette omfatter tilladelse til, at du møder op og gennemfører de aktiviteter på de steder dit hold foregår, og at der bliver taget billeder af dig (incl. billeder i lingerie/undertøj, hvis du har valgt dette). Når du sender en ansøgning accepterer du allerede her, at alle billeder fra en eventuel intro-samtale, Photo shoots, video og behind-billeder mm. kan benyttes af Danish Model Academy på hjemmeside, sociale medier, foldere og i andre forskellige sammenhænge - også kommercielt.

De billeder der biver taget under forløbet og de efterfølgende billeder du modtager fra de respektive Photo shoots, kan du selv anvende privat men aldrig kommercielt eller i modelbureauer. Fotograferne/Danish Model Academy har rettigheder på alle billeder og kan til en hver tid gøre dig juridisk og økonomisk ansvarlig for rettighedsbrug/brugsret, hvis du ikke overholder vores retningslinjer ift. billedbrug. Anvender du vores billeder, skal du huske at kretitere Danish Model Academy. På facebook skal du bruge #modelskolen eller tagge modelskolen. På instagram er det @danihsmodelacademy og eller kan du skrive Danish Model Academy. For hvert hold har vi også et hashtag du kan benytte, det hedder fx #dmahold7 eller #dmahold8.