Back to All Events

Model for 1 dag

Denne oplevelse er specielt til dig, der har liket vores Facebookside og følger os på Instagram (@danishmodelacademy) :) 'Model for 1 dag' i København - for alle aldre!

Pga. den store interesse for Modelskolen har Danish Model Academy lavet et event, der hedder 'Model for 1 dag'. Test dig selv af som model - udlev modeldrømmen for én dag.

Lørdag d. 14. januar 2017 i København tilbyder vi som noget specielt dette event.

Fotografen er Bo Lynge som er cheffotograf på Aller Studio. Prisen er normalt 2.499,- men vi tilbyder dette til kun 1.999,- Det er også for dig, som ikke har mulighed eller råd til at ansøge Modelskolens store forløb. Du får et indblik i modelverdenen og lagt makeup og bliver stylet og få taget professionelle billeder.

Til eventet 'Model for 1 dag' bliver taget en ca. 100 billeder og vi vælger tre ud til redigering. Dem får efterfølgende dine redigerede billeder leveret digitalt på et link sendt til din mail. Vil du booke en tid eller er du interesseret i at høre mere så ring på 30648999 eller skriv til os her på Facebook. Du kan også sende en mail til info@danishmodelacademy.com

Hvis du er under 18 år skal du have forældretilladelse for at deltage. Vi har tider mellem kl. 9-16 og du får selvfølgelig flere informationer, hvis du har lyst til at deltage i 'Model for 1 dag'.

EVENTET ER FOR ALLE - OGSÅ HVIS DU BARE VIL HAVE TAGET FLOTTE BILLEDER OG FÅ EN OPLEVELSE ☺ ALENE ELLER SAMMEN MED DIN VEN ELLER VENINDE!

Med venlig hilsen

Danish Model Academy

www.modelskolen.dk

Earlier Event: January 9
Ansøgningsfrist for ansøgere | hold 8
Later Event: February 6
Offentliggørelse af hold 7 | deltagere