Hold 2 - selfie øvelse

Midt i mit eksamensræs havde jeg lige tid til at smutte forbi hold 2, og se hvor godt de var igang. Man kan jo ikke andet end misunde dem, jeg ville gerne hoppe tilbage i tiden og være med igen. Så det var dejligt lige at møde de nye deltagere og snuse lidt rundt igen. Jeg havde mit kamera under armen og fik taget lidt billeder fredag morgen, da deltagerne lige havde mødt hinanden. Deres først opgave var, at tage billeder af hinanden med deres telefon. De skulle to og to, tage et billede som den model, de ønsker at være. Billederne blev overraskende gode og pigerne har helt sikkert en masse potentiale. De hyggede sig allerede rigtig meget på kort tid og jeg var helt ærgerlig, da jeg blev nødt til at tage hjem for at læse… Heldigvis var jeg med lørdag aften også, men det kan I jo høre mere om I næste indlæg!