Det sociale aspekt

Nu hvor forløbet er veloverstået for mig, og jeg kigger tilbage på forløbet, så har jeg lært meget om modelkarrieren. Jeg fik tilmed også nogle nye veninder. Som model er der meget ventetid og det gør at vi piger har mange ting at snakke om. Det var rigtig dejligt endelig at snakke med nogen som havde de samme drømme, tanker og interesser om en selv. Vi snakkede desuden om hvem af os der ville være gode til hvilke ting. Flere af os havde en forforståelse af modelverdenen efter at have set samtlige afsnit af Danmarks Næste Topmodel og America’s Next Topmodel, samt fulgt med i diverse modelbureauers topmodeller. Personligt synes jeg at Michala ville være så dygtig en fashion model, med hendes androgyne udtryk, og Ilirida ville være rigtig dygtig lingerie-model, fordi hendes krop er så fin. Hvorimod Simone nok ville være rigtig god som kommerciel model. Vi hyggede os så meget om disse snakke under skydninger, til frokost og de tidlige morgener. Derudover har det været rart at se dem igen til evaluering/reunion her i april. Vi bor jo alle langt fra hinanden, så det var rart at vi fik muligheden for at blive samlet igen.