Århus - Fashion shoot med Jakob Mark

Lille pige fra Nordsjælland på tur til Århus. Haha ej, det er pinligt at indrømme, at dette var min første udflugt til Danmarks næststørste by, men det var det. Og jeg var faktisk super spændt! Lørdag morgen mødte vi alle op morgengrimme til shootet. Jeg havde godt hørt meget om fotografen, Jakob Mark og var derfor ekstra spændt på at arbejde sammen med ham. Han har nemlig taget billeder af de store modeller fra store udenlandske modelbureauer og billeder for Elle (min helt store drøm at komme på en forside på et magasin). Tina Kristoffersen var med som stylist igen, så det var jo et hyggeligt gensyn. Denne gang valgte hun dog at style mig helt anderledes end til beauty-shootet. Den store øjenmake-up blev erstattet med store androgyne øjenbryn. Det var tydeligt at mærke, at nu var vi på fashion shoot. Jeg skulle have herre-looket og business-attituden. Øjenbrynene skal man lige vende sig til, og umiddelbart ser det nok lidt voldsomt ud, men jeg synes godt jeg kunne bære det. Shootet bliver sat i gang og Jakob Mark var virkelig dygtig til at tænke ud af boksen og være kreativ. Han inddrog en skammel jeg kunne bruge som rekvisit og fandt en jakke på settet som vi også brugte. Han var desuden rigtig god til at guide mig til hvad der var fedt og hvad jeg skulle ændre i mit udtryk. Det var også dejligt med et par opbakkende ord og ros for hurtigt at fange den rolle jeg skulle sætte mig ind i. Han var helt nede på jorden og gav sig god tid til at fange det bedste billede. Det var helt klart mit yndlingsshoot.