Photo shoot med Bo Lynge og catwalktræning

Efter en god, lang nats søvn stod jeg op til dagen, hvor vi skulle på vores første shoot samt til catwalktræning. 

Vi ankom til Aller Media, som er en stor og flot bygning, hvor alle de store magasiner holder til. Utroligt flot arkitektur. 

Jeg var med på første omgang catwalktræning med selveste Tine Pohl. Vi fik undervisning i poseringer, holdning, gangart og ansigtsudtryk. Man fik lidt ondt i fødderne af at gå frem og tilbage. Jeg havde en klar fordel her, da jeg har danset og i den forbindelse lært at gå overdrevet piget, plus jeg havde en fornemmelse af rytmen. Det er jo ret vigtigt at gå i takt med musikken. Jeg synes, at det var sjovt og udfordrende og meget rart at få sat nogle ord på af en professionel som Tine. 

Dernæst kom jeg i makeuppen, hvor Tina Kristoffersen stylede mig. Vi skulle lave et beauty shoot, hvor makeuppen er meget essentiel. Så jeg fik lagt den helt store omgang… Det fremhævede mine lyseblå øjne, hvilket man sagtens kunne se på billedernes resultater. I kan se min makeup på mit selfie ovenfor, haha. 

Bo Lynge, fotografen, var meget sjov at arbejde sammen med. Han var god til at tænke ud af boksen og arbejde med de omgivelser, der nu en gang var. Han endte med at rykke mig hen ved vinduet frem for foran den hvide baggrund, da vi hurtigt blev enige om, at det naturlige lys gav en mere interessant effekt. Det fede ved beauty shootet var, at vi lærte at arbejde med detaljerne og alle de små bevægelser i ansigtet. Det handlede ikke om at posere eller have hele kroppen med. Man kunne derimod koncentrere sig om sine læber og udtryk i øjnene, hvilket faktisk viste sig at være mindst lige så svært. Bo Lynge var dog rigtig god til at instruere mig. I kan hoppe ind på galleriet og se resultaterne! 

Jeg oplevede dog en del ventetid, hvilket vel også er meget normalt som model, da der ofte er flere på settet og mange elementer, der skal spille sammen. Men det gjorde nu ikke noget, når vi fik frokost udefra, og man kunne sidde og hyggesnakke med de andre piger. Vi fik snakket igennem om fremtidsdrømme, erfaringer før modelskolen, og hvordan vi oplevede hvert shoot. 

Da vi tog hjem fra Aller Media, var det lige på hovedet i seng for mit vedkommende. Sådan en lang dag tager mere energi, end man lige tror. Men nøøj, hvor var jeg spændt på at se de endelige billeder…