Første møde og makeover

Endelig kom dagen hvor jeg skulle møde de andre piger og til makeover. Jeg må ærligt indrømme, at jeg var lidt nervøs for selve makeoveren. Derfor viste det sig, at være rigtig rart at jeg skulle møde pigerne først. VI mødtes på en lille hyggelig café i Lyngby, hvor vi også fik lov at møde Peter Roed, direktør af Modelskolen. Vi fik lidt information om hele forløbet, introducerede os selv og hyggesnakkede over en kop kaffe. Jeg havde et rigtig godt indtryk af det hele. 
Så tog vi videre til makeoveren hos Hot’N’Tot, som er en stor og fin frisørsalon. 
Jeg har aldrig rigtig gjort så meget ud af mit hår, og heller ej farvet det før. Jeg har været tilfreds med min mellem-blonde farve, men også til tider fundet den kedelig. Jeg har bare aldrig turde gøre noget i frygt for at få en farve der ikke klædte mig, eller en frisure der heller ikke var mig. Men jeg fik fornemmelsen af at de var rigtig professionelle hos Hot’N’Tot, hvilket var rart når man overlader ens hår til fremmede. De diskuterede mit hår længe, da de både mente at en mørkere tone ville klæde mig, men også lyse striber. Til sidst kom de frem til at de var interesserede i min egen naturlige hårfarve, da det er de færreste piger (og modeller), som aldrig har fået farvet deres hår før. Så det blev besluttet at de bare skulle fremhæve mine lyse striber - så mit hår fik et “sommerlook”, derudover skulle mit hår klippes med et clean cut, da det får mit hår til at se tykkere ud. Jeg blev virkelig glad for mit nye hår, da jeg stadig kunne genkende mig selv, bare i en bedre version (hvis man gerne må være lidt selvglad, haha). Derudover farvede de mine øjenbryn en tone mørkere, og det gav mig mere markeret ansigt + så behøver jeg ikke selv tegne dem op! Så alt i alt, en mega god oplevelse. Men efter sådan en lang dag, var jeg også udmattet. Næste indlæg vil handle om vores første photoshoot med Bo Lynge!