Blogger

Hej alle sammen!

Måske sidder du nu og trykker rundt på Modelskolens hjemmeside og er nysgerrig for at få lidt insider-viden omkring hvordan det hele egentlig foregår. Personligt, var jeg selv så heldig, at blive udtaget til skolen og deltage i programmet. Jeg har tilmed fået lov til at blogge omkring min oplevelse af forløbet. Fremover vil jeg fortælle om hvad jeg har erfaret, oplevet og tænkt om de forskellige ting man laver på Modelskolen. Men først, en lille præsentation om hvem jeg er! Jeg er en ganske normal pige på 19 år. Jeg hedder Clara og går i 3.g på Birkerød Gymnasium. Jeg kommer fra Nordsjælland og i min fritid danser jeg, arbejder som livredder og tilbringer meget tid med veninder og kæresten. Jeg har altid haft en drøm om at blive model, og før Modelskolen har jeg været ude på nogle små-jobs. Reklamer for Fakta, været på forsiden af Olivia da jeg var mindre haha og den slags. Har altid fundet det sjovt, men også været lidt bange for at satse på det. Og hvor starter man? Jeg er en pige med former, men er heldig at have højden. Jeg har flere gange haft lyst til at møde op til castings og har da også fuldt med i alle sæsoner af Danmarks Næste Topmodel. Men følte ikke jeg var klar til noget af det. Så faldt jeg over Modelskolen og tænkte, at det måske var et godt sted at starte. Mine forudsætninger var, at lære omkring branchen og spore mig ind på, om branchen var noget for mig. Det var så lidt om mig, - Clara Barbesgaard @clarabarbesgaard