JA TAK!

Jeg vil gerne bestille en perfekt dag til kr. 4995,-

her er mine informationer: 

NB: Du vil modtage en email om betaling umiddelbart efter udfyldning & indsending af denne formular - din bestilling er ikke bindende, før betaling er gennemført
Navn *
Navn
gade/vej - nummer, evt. etage/side

 
girl-people-landscape-sun-38554.jpeg

"Alle pengene værd!" - Dorte M. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin ligula nibh, lacinia eget ante vitae, lacinia porta ante...

 

detaljer

tidsrum: 10-17

lokalitet: København eller et [detaljer - flere locations måske?]

pris: 4.995,- pr. person

inkluderet: 

- Photo shoot & styling og frokost, samt make-up-artistens materialer

- Lækker frokost og drikkevarer / bobler og frugt

- 5 stk. billeder, leveret digitalt (flere af dagens billeder kan købes) 

Praktisk

Du tager selv så meget tøj med, som du har lyst til - stylisten hjælper dig med at sammensætte nogle fede eller smukke looks til dig, og vi supplerer evt. accessories rekvisitrummet.

Det er muligt at tilkøbe en personlig stylist som tager med dig ud og sammensætter dine look. Dette koster 1.500,- og du har din personlige shopper/stylist i tre timer. 

Makeup/hår tager vores makeup-artist sig af - sammen med dig finder hun en stil, du kan li’, og som passer til dig. 

Stylist og fotograf designer sammen dit shoot specielt til dig. De hjælper dig med at finde det bedste i dig selv (også hvis du er lidt nervøs foran et kamera) - og de hjælper også med at udvælge de bedste billeder.

Der bliver typisk taget flere hundrede billeder i løbet af et shoot. Grovsortering sammen med fotografen finder sted umiddelbart efter hver session. Senest 14 dage efter dit shoot får du adgang til et bibliotek med de grovsorterede billeder, hvorfra du udvælger 5 stk. til efterbehandling af fotografen. Hvis du har brug for det, kan du få råd om udvælgelsen af stylisten - vi stiller 30 minutters telefon-konsultation til rådighed, inkluderet i prisen. 

Ca. en uge senere modtager du dine 5 færdige billeder. Ønsker du at købe flere af billederne fra dagen og få dem redigeret, koster det kr. 500,- pr. billede.


myperfectday.dk præsenteres af Danish Model Academy i samarbejde med: 

[logoer]