Hvis ansøgningsknappen ikke virker for dig, så send din ansøgning på mail: info@modelskolen.dk

Skriv lidt om dig selv, hvorfor du vil være model, hvad du forventer af Modelskolen osv - og medsend minimum to billeder, ét "headshot"/portræt og et i fuld figur.

Husk at vi skal have dine forældres samtykke, hvis du er under 18


 

Modelskolen er et 2 x 3 dages ACADEMY, hvor du træner grundlæggende modelfærdigheder

Danish Model Academy' Modelskole er Danmarks nye platform for piger og drenge mellem 14 og 25, der gerne vil være modeller. Du investerer i to forløb - ét i København og ét i Århus - hvor vi, på en intens og lærerig måde, giver dig indblik i den professionelle modelverden, og redskaber til at komme videre med din modelkarriere.

Sådan foregår det

Modelskolen optager kandidater efter personlig samtale. Du ansøger om at blive optaget ved at sende os en email - klik her, eller på knappen oppe foroven - og fortælle os om dig selv. Alle indsendte ansøgninger bliver vurderet, og de bedst egnede kandidater bliver indbudt til en samtale. Du skal naturligvis også medsende fotos, men vurderingen går lige så meget på personlighed og karakter som på det ydre, så vær ærlig i din ansøgning!

Der er plads til 10 kandidater pr. hold, og alle piger og drenge over 14 kan søge om optagelse. Hvis du er under 18, skal du have samtykke fra dine forældre eller værge.


Vi stiller ingen krav til din højde eller vægt.
Der findes mange forskellige slags modeller.
Vi er interesserede i, at du bliver en god, professionel model!


Kontakt os

Har du spørgsmål til forløbet, academyet, til vores værdigrundlag - er der andet, du vil vide? Eller vil du bare gerne tale med os, før du træffer din beslutning? Så kontakt os meget gerne:

3064 8999

info@modelskolen.dk

Hvis du gerne vil ringes op, så brug vores kontaktformular - du er også velkommen til at kontakte os via Modelskolens Facebook-side.


Skolen

Danish Model Academy's Modelskole er et 6-dages forløb, hvor kandidaten lærer om modelbranchen, og klædes på til at navigere som professionel model.

Vi lægger stor vægt på, at modeljobbet er mere end blot at se godt ud - det er en alsidig og spændende karriere, der handler lige så meget om det indre.

Vi ønsker at se modeller i branchen i fremtiden, som lever et sundt liv, hviler i sig selv, forstår vigtigheden af, at de er unikke hver især, at forskellighed er en styrke, og at de ikke skal lade sig ensrette eller diktere af snævre idéer om, at der kun findes ét "look" for en model.

Opholdet

En tryg og rar atmosfære er vigtig for os under hele opholdet, og derfor lægger vi stor vægt på fælles-skabet igennem de seks dage.

Alle kandidaterne bor på samme hotel, og vores modelcoach bor der også, og er tilgængelig, hvis der bliver behov for det. Alle har naturligvis også et telefonnummer til coachen, og kan ringe når som helst de måtte have brug for det.

Vi tolererer ikke fest og drikkeri i løbet af opholdet. Vi er der for at lære og for at arbejde, og alle skal være friske og veloplagte hver dag.