Danish Model Academys værdier & vision

At være model handler selvfølgelig meget om det ydre - det øjet og kameraet ser.

Modelbranchen løber ofte ind i kritik for at have for meget fokus på dét, og for lidt fokus på modellernes trivsel og sundhed. Flere og flere mennesker synes, at branchen understøtter et usundt kropsideal, og at den gør for lidt ud af at passe på de unge modeller.

Danish Model Academys Modelskole er født ud af et ønske om at se sunde, glade modeller, og et sundt værdisæt i modelverden. Og herudover fortælle de unge, at de måske ikke kan blive modeller i et stort modelbureau men at der findes 'every day people' og modeller uden højdekrav i mindre bureauer eller castingbureauer, hvor der kan bruges forskellige typer.

Vi vil lære det unge menneske, der søger en karriere som model, hvordan man kan forfølge sin ambition, og samtidig leve et sundt liv. Har du en drøm, skal du forfølge den, men det er vigtigt også at kunne holde fast i sig selv, og sætte pris på sine egne unikke kvaliteter. Der er mange veje at gå i modelbranchen, og man behøver ikke lade sig diktere af snævre idéer om, at der kun findes ét "look" for en model. Der findes også mange typer af veje og de færreste kommer med de helt store bureauer. Derfor gør vi meget ud af at fortælle at man kan forskellige ting inden for branchen. 

Det går ofte stærkt i modelverden, og der er masser af store armbevægelser - det kan være svært at holde tungen lige i munden. Vi vil hjælpe med at lære at slappe af, at bevare sig selv, og ikke sætte karrieren op på en piedestal.

Derfor har vi skabt Danish Model Academy, hvor aspiranter - drenge og piger i alderen 14-25 - gennemgår et kort, men intenst udviklingsforløb, der klæder dem på til at kunne lede sig selv, tage vare på sig selv, og begå sig - om det er i casting-verdenen eller modelverdenen. 

Hvordan det foregår, kan du læse mere om her...