Forældreudtalelse, mor til deltager - hold 2

Indrømmet tænkte jeg, da min datter kom til mig og sagde at hun ville på modelkursus ”NEJ!”. Billeder af smånusset kælderlokaler og tatoverede, cigarrygende fotografer flashede på nethinden. Men jeg gik ind på Danish Model Academys hjemmesiden og læste om Modelskolen – og den virkede yderst professionel. Men ét er hvad der står, noget andet er virkeligheden. Min datter sendte en ansøgning og gik videre i processen, og ved en introsamtale blev jeg overbevist om hendes deltagelse. Min datter blev optaget på skolen, fik lov til at deltage - og blev afleveret med ”hjertet i halsen” og ”Du ringer bare med det samme”.
_________
… det var helt fantastisk, og jeg fik en super glad datter hjem. Hun var fyldt med nye indtryk og en masse venner. Hun kunne næsten ikke vente de 14 dage til andet forløb i Århus. Alt havde været ordentligt og levede mere end op til hjemmesiden – og hvad man kunne forvente.

Så det her er bare ment som først og fremmest - en kæmpe stor ros til dig, modelcoachen og hele dit team. Det hele – kurset og konceptet har været fantastisk. Og også om at det I siger og det I gør foregår helt perfekt! Jeg kunne selv godt have brugt et udsagn fra tidligere forældre og vi kan og vil gerne stå inde for såvel jeres ansvarelighed, kendskab og jeres professionelle tilgang er i topkarakter – og at jeres søde og omsorgsfulde behandling af de unge kun gør det til en helt særlig oplevelse.
En varm og stor tak fra en mor til deltager på hold 2
- Pia Nielsen, mor til Camilla på hold 2