Danish Skin Care

På Modelskolen var vi så heldige at få en goodiebag fra Danish Skin Care, og jeg har selvfølgelig testet produkterne. Som model er det rigtig vigtigt, at du tager dig godt af din hud, så stylisten nemmere kan arbejde med makeuppen. Jeg har en meget tør hudtype og det har før i tiden generet mig at makeuppen krakelerer lidt, fordi min hud mangler fugt. Siden Modelskolen har jeg brugt produkterne på billedet fra Danish Skin Care, som faktisk har givet min hud utrolig meget fugt og gjort at jeg ser friskere ud i ansigtet, da makeuppen ikke ser lige så tung ud. Mine små fine selfies skulle gerne vise fugten, men det er lidt svært at se på billederne. Jeg vil nu forklare lidt om hvert produkt:

  1. Clean Skin Face Wash: Denne bruger jeg primært når jeg er i bad eller når jeg vasker mit ansigt. Den renser rigtig fint huden, så min hud er helt ren - og frygten for bumser er tilmed mindre :)

  2. Smooth Skin Treatment: Konsistensen er olieret, hvilket umiddelbart gør huden rigtig fedtet. De første gange jeg brugte den sveg det ret meget, idet den trængte ind i huden. Men det kan jeg nu meget godt lide, for så ved man at den virker.

  3. Perfect Skin Moisturizer: Tilslut bruger jeg denne creme, som hverken er for fed eller for tynd i det. Den fungerer fint som en god afslutning. Når jeg så har ladet det trænge ind i huden, så kan jeg påføre min makeup. Det er desuden dejlig opfriskende om morgenen, når man er træt. Jeg fik også en creme mere med, som var ens med denne, dog med solfaktor i. Den glæder jeg mig til at bruge, når jeg skal på ferie eller nyde de varme danske sommerdage, men lige nu er jeg buret inde med lektier - derfor er den ikke så brugbar for mig endnu.

Alt i alt har jeg været mega glad for produkterne, og synes også det er rart at få en ordentlig goodiebag med ting man faktisk kan bruge… Jeg vil helt klart anbefalde både produkterne, og jeg vil også selv fortsætte med at bruge dem.