Ansøgningen

I ansøgningen skal du skrive lidt om dig selv. Du skal give os et indblik i hvem du er som person og hvad det er som gør, at du brænder for at blive model og vil optages på Danish Model Academys Modelskole.

Du skal fortælle os:

  • hvorfor du vil være model

  • lidt om både dine stærke og svage sider, som du ser dig selv

  • hvad du forventer at få ud af Modelskole-forløbet

  • om du har erfaring med modelarbejde (dette er ikke et krav, men vi vil gerne høre om det)

Vedhæft minumum to vellignende fotos af dig selv - et headshot og et i fuld figur. Billederne skal være i farve, og må ikke være digitalt forbedret

Hvis du er under 18, skal du have dine forældres samtykke

Husk også:

  • navn (både for- og efternavn)
  • telefon
  • email
  • adresse, incl. postnummer & by

Intro-samtalen

Har vi fundet din ansøgning interessant, bliver du indkaldt til en intro-samtale. Samtalen varer 30 minutter og de første 15 minnutter har du mulighed for have dine forældre, en ven eller veninde med. Vi bruger den første del af samtalen på kort at fortælle om forløbet og besvare eventuelle spørgsmål, som du/I kan måtte have i den forbindelse. Vi forventer desuden, at du har sat dig godt ind i vores hjemmeside og har set de forskellige videoer, der ligger der.

De sidste 15 minutter bruger vi på at lære dig bedre at kende. Til samtalen stiller vi både spørgsmål, der har med det indre at gøre, men kommer naturligvis også til at snakke om dit ydre. Vi hører dine interesser, og hvad du laver i din fritid.

Efter samtalen kan der gå alt fra nogle dage til nogle uger, før du får svar på om du er optaget. Hvis du ikke kommer med på Modelskolen i første omgang, betyder det ikke nødvendigvis, at vi ikke vil have dig med en anden gang. Når vi sammensætter holdet ser vi både på udseende, alder og køn. Samtidig lægger vi også stor vægt på personlighed, da det er meget vigtigt for os, at vores hold også fungerer sammen socialt, så alle går hjem med en rigtig god oplevelse, når forløbet er slut. Derfor skal deltagerne på de respektive hold helst ikke være for ens i forhold til alder, udseende, personlighed, køn osv. Det er nemlig vores erfaring, at forskellighed på alle parametre giver den bedste dynamik.

Under samtalen kan vi nogle gange finde på at tage et billede af dig eller situationen til facebook eller instagram. Du accepterer ved at sende en ansøgning, at vi må bruge billederne taget ved introsamtalen på de sociale medier. Det er meget sjældent, at vi gør det, men vi vil gerne have mulighed for at opdatere folk og give dem en ide om, hvordan ansøgningsprocessen foregår. Læs evt. mere om rettighederne forbundet med billeder taget før, under og efter Modelskolen under vores rettigheds- og billedebetingelser.